top of page

Social media

EEN BEETJE GEK EN LEKKER CREATIEF

Van totaalconcepten tot het alleen overnemen van de facebookpagina van jouw onderneming of het inzetten van influencers, wij regelen jouw marketing en communicatietrajecten.

 

Voor het opzetten en / of onderhouden van jouw social media maken wij van te voren een scan en een plan van aanpak. Wat wil je bereiken, wie wil je bereiken en wanneer wil je dit bereiken? Met elkaar ontwikkelen wij een concept, filter en content passend binnen de huidige huisstijl en aansluitend op de wensen en interesses van jouw doelgroep.

 

Ook bedenken wij passende acties, hebben we samenwerkingen met bloggers en influencers en komen wij geregeld zelf langs voor het maken van content. Wij regelen interviews met stakeholders, leveranciers en zijn live tijdens bijzondere gebeurtenissen.

Wij verzorgen de content creatie (tekst en beeld), de planning en de uitvoering / plaatsen. Wij verzorgen dit voor Instagram, Facebook, Linked In en TikTok. 

 

Wij werken op project- of abonnement basis, waardoor je altijd het juiste Regelmeisje voor de juiste taak op het juiste moment in kunt zetten!

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers.

Klik op onderstaande logo's en ontdek de projecten.

bottom of page