top of page

Eventmanagement

B61A3B98-BB33-481E-9372-40BAF760B8C5.JPG

VIND JE REGELEN GEDOE?  WIJ HOUDEN ER JUIST VAN!

Het bedenken, regelen en uitvoeren van te gekke evenementen (groot en klein) is waar wij heel blij van worden. In binnen- en buitenland. Van uitverkochte strandopeningen tot verjaardagsfeestjes in Ibiza, totaal verzorgde VIPweekenden tijdens Amsterdam Dance Event en het bijwonen van de Grand Prix in Monaco inclusief privé jet, boot en diners, tot het organiseren van een bedrijfsuitje in de buurt en het regelen van de opening van jouw winkel.

 

Wij regelen het van idee, nodigen iedereen uit, verzamelen alle gegevens, onderhandelen met locaties en leveranciers en zorgen er op de dagen zelf voor dat alles volgens ons gemaakte totaal draaiboek verloopt. Jij hoeft nergens naar om te kijken. Van locatie tot decoratie en van vervoer tot verblijf. Samen met onze (of jouw) leveranciers werken wij als één team om een onvergetelijk evenement neer te zetten, waar jij alleen van hoeft te genieten. 

 

Wij werken op project- of abonnement basis, waardoor je altijd het juiste Regelmeisje voor de juiste taak op het juiste moment in kunt zetten!

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers.

Klik op onderstaande logo's en ontdek de projecten.

bottom of page